Auto

Të gjitha markat nën pronësinë e Volkswagenit ndalojnë aktivitetet me pagesë në Twitter

Foto ilustrim
 

Markat e prodhuesit gjerman të automjeteve, Volkswagen, kanë ndaluar të gjitha aktivitetet me pagesë në Twitter, ka njoftuar të mërkurën një zëdhënës i kompanisë, raportoi Reuters.

Në fillim të këtij muaji, Volkswagen, i cili zotëron Audin, Seatin, Cupran, Lamborghinin, Bentleyn, Ducatin dhe Porschen, ka thënë se u kishte rekomanduar markave të ndalonin reklamat me pagesë në Twitter deri në një njoftim të mëtejshëm pas marrjes së kësaj platforme nga Elon Musk.