Auto

Fordi do t’i tërheqë mbi 600 mijë vetura nga tregu

Foto: AP
 

Fordi ka bërë të ditur se do t’i tërheqë 634,000 vetura nga tregu në të gjithë botën për shkak të rreziqeve të zjarrit nga injektorët e karburantit.

Prodhuesi i dytë më i madh i automjeteve amerikane, sipas shitjeve, ka thënë se tërheqja mbulon SUV-të e modelit të viteve 2020-2023 Bronco Sport dhe Escape me 3 cilindra dhe me motorë 1.5 litra, raportoi Reuters të enjten.