Auto

Rolls-Royce Spectre: Të gjitha detajet e superveturës elektrike

 

Ideja prapa një Rolls-Royce elektrik nuk është e re. Qysh në vitin 1900, themeluesi i kompanisë, Charles Rolls, pati blerë një veturë elektrike dhe qe shprehur: “Vetura elektrike është në mënyrë të përsosur e pazhurmshme dhe e pastër”.

“Nuk ka asnjë erë apo vibrim. Duhet të jenë shumë të përdorshme kur të rregullohen stacionet e mbushjes”, qe shprehur atë kohë Rolls.