Auto

Ferrari Testarossa me goma verore në një aventurë me borë

 

Një video është shfaqur në Youtube teksa tregon një pronar që vozit Ferrarin Testarossa të tij në rrugë të mbuluara me borë.

Ferrari Testarossa është një model legjendar i kompanisë nga Maranello, i cili e ka origjinën nga vitet ‘80 të shekullit të kaluar. Njihet lehtësisht për shkak të pamjes së tij, si dhe zhurmës së motorit të tij 4.9 litra me 12 cilindra me 385 kuaj fuqi.