Auto

Toyota bëhet me menaxher të ri

 

Themeluesi dhe presidenti për një kohë të gjatë i Toyota-s, Akio Toyoda po jep dorëheqjen.

Ai do t’ia dorëzojë timonin e prodhuesit më të madh të automjeteve në botë, shefit të Lexus, Koji Sato.