Auto

Tesla po punon për një platformë të re automjetesh

 

Tesla po punon për një platformë automjetesh krejtësisht të re të gjeneratës së ardhshme, e cila pritet të jetë gati në një të ardhme jo shumë të largët.

Sipas raportit financiar të vitit 2022 të kompanisë, platforma e re është aktualisht në zhvillim dhe më shumë rreth saj do të mund të kuptohet në ngjarjen e ardhshme të Ditës së Investitorëve, më 1 Mars 2023.