Auto

Volkswagen Touareg i ri spiunohet para lansimit

 

Gjenerata e tretë e Volkswagen Touareg është në treg që nga viti 2018. Sivjet pritet përditësimi i SUV-it gjerman. Nga fotografitë gjatë testimeve shihet se modeli i ri nuk është shumë larg.

Volkswageni pritet ta mbushë Touaregun e ri me teknologjinë më të re dhe të sjellë ridizajnim të lehtë jashtë.