Auto

Këshilla për shoferët, kurrë mos i bëni këto veprime gjatë tërmetit

 

Nëse jeni duke vozitur dhe në atë moment dridhet toka, ekspertët i kanë dhënë disa këshilla se si duhet reaguar. Mediumi “Wilshirelawfirm” ka shkruar se veturat janë vende të sigurta gjatë dridhjes së tokës dhe njerëzit që gjenden brenda tyre, duhet të qëndrojnë të qetë.

Çka nuk duhet vepruar?