Auto

Si do të duket Peugeot 2008 i ridizajnuar?

 

Modeli i ridizajnuar i vitit 2008 i Peugeotit do të shfaqë pjesën e përparme të modeluar sipas 308 dhe 408 dhe konsiderohet si inovacioni i tij më i dukshëm. Pritet një logo e re e markës, si dhe një parakolp të modifikuar.

Ndërhyrje të vogla janë të mundshme edhe te dritat, sidomos në pjesën e pasme.