Auto

Toyota Corolla, vetura më e shitur në vitin 2022

 

Toyota Corolla, një model global i krijuar në tregjet evropiane, aziatike dhe amerikane, u shit në 1.12 milionë njësi gjatë vitit 2022.

Vetura më e shitur në botë konfirmoi edhe një herë popullaritetin e saj sipas listës së bazuar në numrin e veturave të regjistruara, të përgatitur nga AutoNews.