Auto

Hyundai e Kia tërheqin afro 3.4 milionë automjete për shkak të rrezikut nga zjarri

Foto: AP
 

Hyundai dhe Kia kanë tërhequr afro 3.4 milionë automjete në SHBA dhe u kanë thënë pronarëve që t’i parkojnë veturat në ambient të jashtëm shkaku i rrezikut se mund të përfshihen nga zjarri, raporton agjencia AP.

Në mesin e këtyre automjeteve të tërhequra janë modele, përfshirë edhe SUV, nga viti 2010 deri në vitin 2019, përfshirë Hyudai Santa Fe SUV dhe Kia Sorrento SUV.