Auto

Cybertrucku i Teslas në një garë shpejtësie me Lamborghinin

 

Kamionët nuk janë të destinuar për gara të shpejtësisë, por kjo nuk vlen për ata elektrik. Kjo u dëshmua më së miri nga Cybertrucku i Teslas, që zhvilloi një garë shpejtësie me Lamborghini Urus.

Cybertrucku i Teslas më në fund i është dorëzuar klientëve të parë dhe versioni me tre motorë, i quajtur Cyberbeat, zhvilloi një garë me Urusin e Lamborghinit, që është ndër veturat më të shpejta në botë. Gara e shpejtësisë u zhvillua në Texas.