Botë

Sëmundja misterioze prek edhe një diplomat kanadez në Kubë

Sëmundja misterioze prek edhe një diplomat kanadez në Kubë

Kanadaja po rishqyrton praninë e saj diplomatike në Kubë pas një sëmundjeje të pashpjegueshme e stafit të ambasadës.

Përfaqësuesit e qeverisë do të udhëtojnë në Havana javën e ardhshme për të filluar një shqyrtim dhe pse është shumë herët për të thënë se çfarë hapash mund të ndërmerren, të gjitha opsionet janë në tryezë, tha një zyrtar i lartë të enjten.