Botë

Serbia, fajtore për rritjen e numrit të refugjatëve iranianë në Angli

Foto: Ilustrim
 

Një politikë migrimi e prezantuar nga qeveria serbe është fajësuar për rritjen e numrit të migrantëve që po tentojnë të kalojnë Kanalin Anglez.

Skema, e cila u mundëson udhëtim pa viza shtetasve iranianë në Serbi, është menduar të rrisë turizmin mes dy vendeve dhe të tërheqë investimet biznesore, raporton “DailyMail”.