Botë

Papa Françesku nis vizitë historike në Emiratet e Bashkuara Arabe

 

Papa Françesku ka arritur të dielën në Emiratet e Bashkuara Arabe, duke shënuar kështu vizitën e parë të një peshkopi në Gadishullin Arab, njëherësh vendlindjen e Islamit.

Ai ka arritur në Abu Dabi, në një vizitë 48 orëshe, në të cilën do të takohet me imamë si dhe do të mbajë një meshë të hapur me rreth 135,000 katolikë.