Botë

Pasuria e Vladimir Putinit

Foto: Reuters
 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, ka deklaruar 118.897 euro të ardhura për vitin 2018, sipas faqes zyrtare të Kremlinit. Të ardhurat mesatare mujore të Putinit arrinin në rreth 10 mijë euro.

Sipas autoriteteve ruse, nuk ka ndryshime në pasurinë e presidentit Putin, i cili zyrtarisht në posedim ka një apartament prej 77 m2 me një vend parkimi, dhe një apartament të dytë me sipërfaqe prej 153.7 m2 dhe me vend parkimi. Të dyja këto banesa ndodhen në Rusi.