Botë

Bie numri i rusëve që i shohin SHBA-në e Ukrainën si shtete armike

Bie numri i rusëve që i shohin SHBA-në e Ukrainën si shtete armike
 

Një sondazh i ri tregon se më pak rusë i konsiderojnë Shtetet e Bashkuara dhe Ukrainën si shtete armike, pasi ata e kanë kthyer vëmendjen kah problemet e brendshme.

Numri i rusëve që e konsiderojnë SHBA-në vend armik ka rënë në 67% nga 78% sa ka qenë një vit më parë, thuhet në sondazhin që publikoi të premten Qendra ruse e Kërkimeve Levada.