Botë

Angela Merkel thotë se tash është mirë me shëndet

 

Kancelaria gjermane Angela Merkel, ka thënë se tash është mirë me shëndet dhe gjendja po i përmirësohet, pas asaj që i ndodhi sot në ceremoninë bashkë me presidentin e Ukrainës, Volodimit Zelensky.

Ajo, siç raporton CNN, tha se fajin e kishte dehidrimi.