Botë

Ka dëshmi se Princi saudit i Kurorës është përgjegjës për vrasjen e gazetarit Khashoggit

 

Një raportuese e Kombeve të Bashkuara tha të mërkurën se dëshmitë flasin që Princi i Kurorës së Arabisë Saudite, Mohammed bin Salman dhe zyrtarë të tjerë të lartë sauditë, janë përgjegjës për vrasjen e gazetarit Jamal Khashoggi.

Nuk pati një reagim të menjëhershëm të Riadit të cilit i është dorëzuar më parë raporti prej 100 faqesh, por mbretëria vazhdimisht ka hedhur poshtë akuzat se princi ishte i përfshirë në këtë rast.