Botë

Trazira në Gjeorgji për shkak të fjalimit të deputetit rus

 

Rreth 240 vetë u plagosën kur protestuesit bënë përpjekje të sulmojnë Parlamentin e Gjeorgjisë, pasi një ligjvënës rus mori ulësen e kryetarit në Parlament.

Policia i pengoi ata nga hyrja në ndërtesë, duke përdorur gaz lotsjellës dhe plumba gome.