Botë

Merkeli gjen zgjidhjen për të shmangur dridhjet, ulet në karrige gjatë takimeve

Foto: Reuters
 

Një ditë pasi u pa teksa dridhej në një ceremoni në Berlin, kancelarja Angela Merkel i ka bërë zgjidhje vetes duke u ulur në karrige, për t’i shmangur problemet shëndetësore të reja.

Merkeli dhe të ftuarit e saj zakonisht kanë qëndruar në këmbë për të nderuar himnet në ceremonitë pritëse, por të enjten mbrëma së bashku me kryeministren e re të Danimarkës, himnet i dëgjoi në rehatinë që ia solli karrigia.