Botë

Në Bullgari nisin manovrat ushtarake të NATO-s

Në Bullgari nisin manovrat ushtarake të NATO-s

Nisin manovrat ushtarake detare, të koduara ”Breeze-2019”, që do të zhvillohen në Detin e Zi me pjesëmarrjen e trupave bullgare, të NATO-s dhe të vendeve partnere.

”Manovrat do të vazhdojnë deri më 21 korrik nën komandën e Marinës Bullgare duke ndjekur standardet dhe procedurat e Aleancës’’, thuhet një deklaratë nga Ministria bullgare e Mbrojtjes.