Botë

Mbi 300 persona arrestohen në Moskë

 

Mbi 300 protestues dhe disa figura të opozitës janë arrestuar nga policia, para mbajtjes së protestës së planifikuar në kryeqytetin rus, Moskë.

Protesta e sotme në Moskë ka për qëllim kundërshtimin e vendimit të autoriteteve të qytetit, për të vendosur emrin e disa pjesëtarëve të opozitës në zgjedhjet lokale që do të mbahen në shtator.