Botë

Shteti evropian që e paguan rininë për të mos i ikur

Shteti evropian që e paguan rininë për të mos i ikur
 

Të qenit i ri dhe polak kurrë nuk ka qenë kaq fitimprurës. Një ligj i ri që hyri në fuqi këtë javë në Poloni heq taksën në të ardhura për afro 2 milionë punëtorët e rinj.

E krejt kjo është mënyrë e Qeverisë për t’i dhënë fund tkurrjes dramatike të trurit, të cilën Polonia e ka përjetuar qëkur iu bashkua Bashkimit Evropian, 15 vjet më parë.