Botë

Vazhdojnë bisedimet mes presidentit italian dhe partitive politike

Presidenti italian, Sergio Mattarella, është takuar me liderët kryesorë politikë të Italisë, në përpjekje për të siguruar shumicën e thjeshtë në Parlament.

Bisedimet mes presidentit dhe partive filluan të hënën, por deri më tani nuk është gjetur gjuha e përbashkët, transmeton KTV.