Botë

Pamje dramatike të filmuara me dron në Amazonë

Pamje dramatike të filmuara me dron në Amazonë

Pamjet me dron në Amazonë tregojnë çfarë po ndodh me flakët që përhapen çdo ditë e më shumë.

Pemë që digjen dhe tymi që "bashkohet" me qiellin, kjo është gjithçka shohim nga pyjet tropikale.