Botë

Kryeministri i Spanjës kundër privilegjeve të tjera të BE-së Londrës për Brexit

Kryeministri i Spanjës kundër privilegjeve të tjera të BE-së Londrës për Brexit

Kreu i Qeverisë spanjolle, Pedro Sanchez theksoi sot se Londra nuk mund të merrte të tjera privilegje nga BE në kuadër të Brexit dhe gjykoi se një dalje pa marrëveshje ishte një skenar shumë i mundshëm.

“Nuk është e mundur të bëhen privilegje të tjera”, theksoi socialisti para dhomës së deputetëve spanjollë.