Botë

Orbani thotë se Hungaria s’do ta lë BE-në

 

Hungaria s’e ka në plan të lë Bashkimin Evropian, ka thënë të diel kryeministri i vendit, Viktor Orban, duke shtuar se edhe përkundër kësaj, anëtarët lindorë dhe perëndimorë të bllokut duhet të gjejnë kompromis për të ardhmen e bllokut.

“Jemi anëtar të Unionit dhe do të mbesim të tillë”, ka thënë Orbani në kongresin e partisë së tij Fidesz, raporton Reuters.