Botë

I burgosuri pranon vrasjen e 93 grave në SHBA

Një i burgosur amerikan që tashmë po vuan dënimin me burgim të përjetshëm, ka pranuar të ketë vrarë 90 gra nëpër Shtetet e Bashkuara, duke u bërë vrasësi më i madh serik në historinë amerikane.

Samuel Little, po e vuan dënimin nga viti 2012, dhe u ka thënë hetuesve të FBI-së se është përgjegjës për 90 vrasjet që i ka kryer mes viteve 1970 – 2005, transmeton KTV. FBI-ja ka deklaruar se dëshmitë e tij janë të besueshme, ndërsa deri më tani janë qartësuar vrasjet e 50 grave.