Botë

BBC: Shpërfillja evropiane ushqen pakënaqësinë në Ballkan

Foto: Reuters / ilustrim
 

Refuzimi i hapjes së negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut ishte ekuivalentja diplomatike e Bashkimit Evropian e ofrimit të shtrëngimit të duarve në fillim dhe më pas e shpërfilljes, shkruan sot Guy Delauney i BBC.

Në këtë histori “Emmanuel Macron i Francës luajti rolin e kryekundërshtarit”, thekson Delauney.