Botë

Qeveria britanike shtyn përpara planet për “festivalin e Brexitit”

Qeveria britanike shtyn përpara planet për “festivalin e Brexitit”

Londër, 6 nëntor – Qeveria e Boris Johnsonit është duke e shtyrë përpara planin kundërthënës për një festival të Brexitit për Britaninë e Madhe dhe Irlandën Veriore, të trashëguar nga Theresa May, por të cilin kryeministri i ri ishte detyruar ta shtynte.

Dean Creamer, drejtor i shpërndarjes për Lojërat e Commonwealthit në vitin 2022 në Birmingham, është ngarkuar me detyrën e planifikimit për projektin 120 milionë paundësh, i cilësuar nga kritikët si “festivali i Brexitit” – që do të mbahet më 2022, ka mësuar “Guardian”.