Botë

Lëkundet Trumpi - Republikanët në SHBA kanë pësuar disfatë në dy shtete

Lutjet që presidenti Donald Trump ua bëri njerëzve të Kentackyt për ta votuar partinë republikane, dolën të jenë të pasuksesshme pasi kandidati demokrat, doli fitues në një garë të ngushtë në këtë shtet.

Një ditë para se të mbaheshin zgjedhjet për guvernator, Trumpi në fushatë u bëri thirrje njerëzve që të mos i votojnë demokratët dhe të mos e turpërojnë presidentin e tyre, transmeton KTV-ja raportin e Reutersit.