Botë

Pompeo: Irani është përgjegjës për problemet e shkaktuara

 

Sekretari amerikan i Shtetit, Mike Pompeo, ka thënë se Irani është përgjegjës për problemet që kanë shkaktuar protestat e dhunshme në Irak dhe Liban.

Sekretari Pompeo ka tërhequr vëmendjen në protestat që kanë filluar për arsye si papunësia, korrupsioni dhe mungesa e shërbimeve publike brenda në vend.