Botë

Serbia tërheq ambasadorin e saj pranë NATO-s

Serbia tërheq ambasadorin e saj pranë NATO-s

Miomir Udoviçki është tërhequr nga detyra e ambasadorit të jashtëzakonshëm e fuqiplotë dhe shefit të Misionit të Serbisë pranë NATO-s në Bruksel. Dekreti është publikuar në Fletoren Zyrtare të Serbisë, transmeton Koha.net.

Në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Serbisë pohojnë se bëhet fjalë për procedurë të rregullte, por ambasadori i ri ende nuk është emëruar.