Botë

Macron e quan Bosnjën bombë të kurdisur

Macron e quan Bosnjën bombë të kurdisur

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron theksoi se shqetësimi më i madh në Ballkan është “kthimi i xhihadistëve” në Bosnje.

Presidenti i Francës e ka quajtur Bosnjën dhe Hercegovinën “bombë të kurdisur” dhe shqetësimin më të madh të Evropës, për atë që siç tha ai “rikthimin e xhihadistëve”.