Botë

Macroni dhe Merkeli shtojnë përpjekjet për përfundimin e konfliktit në Ukrainë

 

Parisi do të jetë nikoqir i një samiti, që ka për synim të përfundojë konfliktin në Ukrainën lindore.

Njoftimi është bërë nga presidenca franceze, pas disa muajsh të përpjekjeve diplomatike, për t'i bërë të gjitha palët të bien dakord mbi bisedimet e reja, që pritet të mbahen më 9 dhjetor.