Botë

Trumpi anuloi befas konferencën për shtyp në Londër... dhe momentet tjera grindavece gjatë samitit të NATO-s

 

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka anuluar befas një konferencë të planifikuar për media në margjina të takimit të NATO-s të mërkurën, pas shkëmbimeve të tensionuara me liderët tjerë botërorë.

“Kur të përfundojnë takimet e sotme, do të nisem për në Washington”, shkroi Trumpi në Twitter. “Nuk do të mbajmë konferencë për media në përfundim të takimit sepse patëm shumë të tilla gjatë dy ditëve të fundit. Rrugë të mbarë të gjithëve”, raporton “Politico”.