Botë

Britanikët sot sërish në zgjedhje të përgjithshme

Britanikët sot sërish në zgjedhje të përgjithshme

Britanikët u janë drejtuar kutive te votimit për zgjedhjet e përgjithshme.

Qytetarët me të drejtë vote, votojnë për herë të tretë brenda katër vjetësh dhe kanë dy opsione të vështira, përkatësisht liderë kundërthënës nga dy partitë kryesore, raporton KTV.