Botë

Tajlanda ndalon përdorimin e qeseve plastike

Tajlanda ndalon përdorimin e qeseve plastike

Tajlanda e ka ndaluar përdorimin e qeseve plastike dhe vendimi ka hyrë në fuqi në këtë fillimvit.

Qeveria ka bërë të ditur se ndalesa e qeseve plastike për një përdorim, e planifikuar prej kohësh, do të fillojë të zbatohet në nivel të gjerë nëpër qendrat tregtare dhe në dyqane nga ky vit, raporton KTV.