Botë

Pritet reagimi i Iranit për vrasjen e gjeneralit Soleimani

Foto; Reuters
 

Irani me shumë gjasë do të hakmerret për vrasjen e gjeneralit Qassem Soleimani, por një luftë me Shtetet e Bashkuara nuk do të ndodhë. Eksperti Hoshang Amirahmadi, studiues i Këshillit Amerikano-Iranian, ka thënë se tani priten veprime tw Iranit, por sipas tij, ky shtet nuk dëshiron luftë me SHBA-në.

“Besoj se diçka do të ndodhë mes SHBA-së dhe Iranit dhe se Irani do të organizojë aksione fizike kundër SHBA-së, por nuk e di se si dhe kur. Natyrisht se nuk besoj që Irani dëshiron luftë, kjo është e sigurt”, ka thënë eksperti iranian, transmeton KTV.