Botë

Meksikanëve po u ngutet të shpëtojnë breshkat

 

Punëtorët e një akuariumi po nguten që të shpëtojnë popullatën e breshkës Oaxaka pasi algat e kuqe kanë vrarë qindra breshka në Oqeanin Paqësor.

Breshkat sëmura janë marrë nga oqeani dhe janë vendosur në pishina për t’u shëruar nga helmimi.