Botë

Mbi 110 të vdekur nga stuhitë dhe ortekët në Pakistan dhe Afganistan

Mbi 110 të vdekur nga stuhitë dhe ortekët në Pakistan dhe Afganistan
 

Kabul, 14 janar – Reshjet e dëborës, shirat dhe përmbytjet kanë shkaktuar më shumë se 110 të vdekur në Pakistan dhe Afganistan këto dy javët e fundit, bënë të ditur zyrtarët e dy vendeve.

“Të paktën 75 persona kanë humbur jetën dhe dhjetëra të tjerë janë plagosur në Pakistan, ndërkohë që 39 kanë humbur jetën dhe 60 janë plagosur në Afganistan”, sipas zyrtarëve transmeton atsh raportimet e AFP-së.