Botë

Von der Leyen: BE-ja duhet t'i përmbushë premtimet ndaj Ballkanit Perëndimor

Von der Leyen: BE-ja duhet t'i përmbushë premtimet ndaj Ballkanit Perëndimor
 

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, tha se Bashkimi Evropian duhet t'i përmbushë premtimet që u ka dhënë vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe të vazhdojë procesin e zgjerimit.

Në këtë aspekt, muajt e ardhshëm janë "vendimtarë", tha von der Leyen në një seancë plenare të Parlamentit Evropian.