Botë

Turizmi i Kubës goditet rëndë nga SHBA-ja

Turizmi i Kubës goditet rëndë nga SHBA-ja
 

Plazhet, hotelet dhe pishinat në Kubë që shpresonin se do të jenë të mbushura me turistë të huaj, janë goditur rëndë nga masat e rrepta të administratës së presidentit të SHBA-së, Donald Trump, për udhëtim në shtetin komunist.

Të dhënat e vitit të kaluar tregojnë se numri i turistëve në Kubë nga muaji qershor deri në korrik, ka rënë për 20 për qind.