Botë

Pekini ndërpret udhëtimet brenda dhe jashtë vendit, shkak koronavirusi

Pekini ndërpret udhëtimet brenda dhe jashtë vendit, shkak koronavirusi

Qeveria kineze do të ndërpresë udhëtimet e organizuara në Kinë dhe jashtë vendit, në përgjigje të epidemisë së pneumonisë virale që ka shkaktuar vdekjen e 41 personave në vend dhe është përhapur në disa kontinente, njoftoi sot televizioni publik kinez.

“Duke nisur nga dita e hënë, agjencitë kineze të udhëtimeve nuk mund të shesin më rezervime hotelesh, as udhëtime për grupe”, theksoi stacioni televiziv CCTV.