Botë

Vërshime dhe rrëshqitje dheu në Brazil, së paku 30 të vdekur

Foto: AP
 

Së paku 30 viktima janë shënuar nga përmbytjet dhe rrëshqitjet e tokës si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut në juglindje të Brazilit, ndërsa me mijëra janë detyruar të ikin nga shtëpitë e tyre, thanë autoritetet braziliane.

Sipas zyrtarëve të mbrojtjes civile, 25 persona raportohen të zhdukur në shtetin e Minas Gerais, njofton AP.