Botë

Dy të vrarë dhe një i plagosur në një kampus universitar në SHBA

Foto: CNN
 

Dy persona u vranë dhe një tjetër u plagos të hënën gjatë të shtënave në kampusin e Universitetit A&M të Teksasit në Commerce, ka thënë kjo shkollë në mediat sociale.

Personi i plagosur është dërguar në spital, por nuk dihet gjendja e atij, sipas njoftimit të shkollës.