Botë

Kërkohet rishikimi i rezultateve të zgjedhjeve në Iowa

Kërkohet rishikimi i rezultateve të zgjedhjeve në Iowa

Kryetari i Komitetit Kombëtar Demokratik të SHBA-së ka bërë thirrje për një rishikim të totalit të votave në garën për të zgjedhur kandidatin presidencial në Iowa, pas një serie problemesh.

Komentet u bënë pak para rezultateve përfundimtare, të cilat u publikuan tri ditë më vonë sesa pritej në mes të problemeve teknike dhe vonesave në raportim. Tom Perez ka thënë se dëshironte të siguronte saktësi. Partia Demokratike ka thënë që nuk kishte plane për të kryer auditim, transmeton KTV.