Botë

Pandemia e koronavirusit trondit tregjet e aksioneve - rënie në bursën e New Yorkut

Pandemia e koronavirusit trondit tregjet e aksioneve - rënie në bursën e New Yorkut

Tregjet e aksioneve vazhdojnë të jenë të tronditura nga përhapja e virusit COVID-19 dhe ndikimi i kësaj pandemie në ekonomi.

Bursa në Nju Jork u pezullua për 15 minuta për shkak se treguesi S&P 500 ra më shumë se 7 për qind në hapje, raporton VOA.