Botë

Historiku i përhapjes së koronavirusit në botë

Historiku i përhapjes së koronavirusit në botë

Koronavirusi – një infeksion që po lëviz shpejt e me origjinë nga Kina – është shpërndarë në më shumë se 110 shtete dhe ka marrë jetën e më shumë se 5000 personave.

Përderisa shumica e rasteve është në Kinë, virusi tani po shpërndahet më shpejtë jashtë shtetit. Italia, deri tash, ka numrin më të madh të rasteve të konfirmuara, jashtë Kinës.